Μήνυμα Προέδρου

Η IMG COMMUNICATION GROUP, είναι μέλος ενός Ολοκληρωμένου Ομίλου Επικοινωνίας, που παρέχει ένα διευρυμένο – ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, με στόχο την ανάπτυξη και την αύξηση της  ανταγωνιστικότητας Ελληνικών & ξένων Επιχειρήσεων, μέσα στο σύγχρονο  επιχειρηματικό περιβάλλον.

Ο Όμιλος μας, περιλαμβάνει εξειδικευμένους φορείς και εταιρείες που καλύπτουν όλο το φάσμα της Επικοινωνίας, δημιουργώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους πελάτες μας και τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθούν με όρους ανταγωνιστικότητας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Πρωτοπόροι στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Επικοινωνίας, ακολουθώντας τα πρότυπα και τις τάσεις τις διεθνούς αγοράς, εξελισσόμαστε  ραγδαία, δημιουργώντας ένα εκτενές δίκτυο πελατών στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, το Σουδάν, το Ντουμπάι και την Κύπρο.

Με βαθιά γνώση και εμπειρία στην στρατηγική επικοινωνία και το marketing, και όλο το φάσμα της παραγωγής στην έντυπη και ηλεκτρονική επικοινωνία, δημιουργούμε για  τους πελάτες μας αποτελεσματικές επικοινωνιακές στρατηγικές, σχεδιάζουμε αποτελεσματικές αγορές από τα μέσα ενημέρωσης, παρέχουμε τις πλέον σύγχρονες δυνατότητες εκτύπωσης και ολοκληρωμένες προτάσεις και ιδέες, στο σύνολο μιας διαφημιστικής εκστρατείας.

Η εταιρεία μας με σύγχρονες μορφές management και οργάνωσης, είναι οργανωμένη σε ομάδες πελατών, με στόχο την παροχή ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών και άριστης εξυπηρέτησης, διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις για μια νέα δυναμική δραστηριοποίηση της εταιρείας.

Εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας και θα στηρίζουμε κάθε προσπάθειά σας.

IMG Group