Το Όραμά μας

Να αναγνωριζόμαστε στην αγορά για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας, τις νέες πρωτοποριακές μας ιδέες στο χώρο του design, της διαφήμισης και της ολοκληρωμένης επικοινωνίας. Οι πελάτες μας να αναγνωρίζουν σε μας την πρωτοπορία, τη δημιουργικότητα αλλά και την ικανότητα υλοποίησης των ιδεών μας.

Να αναζητούμε διαρκώς τη δυνατότητα, να γνωρίζουμε, να κατανοούμε και να προσεγγίζουμε αποτελεσματικά την αγορά των πελατών μας, προσθέτοντας  αξία στην εικόνα της εταιρείας  και των προϊόντων τους, στη γνώση, την αντίληψη και την αφοσίωση των καταναλωτών στις μάρκες των προϊόντων τους,  αναπτύσσοντας  επιχειρήσεις, τζίρους και κέρδη.

Η έννοια των ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαφήμισης & επικοινωνίας, βρίσκει την έκφρασή της στην IMG COMMUNICATION GROUP.

Όλα ξεκινούν από το μυαλό μας και τη θέλησή μας να κάνουμε το όραμα πράξη. Να δημιουργούμε δηλαδή συνεχώς  αξία για τους πελάτες μας, να πρωτοτυπούμε, να δημιουργούμε νέες ιδέες και τάσεις, να σχεδιάζουμε  αποτελεσματικές στρατηγικές, οι οποίες να καλύπτουν απόλυτα τους πελάτες μας.

Έχουμε την τεχνογνωσία, θέλουμε και κατορθώνουμε να διατηρούμε πελάτες που σέβονται τις ιδέες μας, μας  αγαπούν  για τις καινοτομίες μας, γιατί βλέπουν άμεσα αποτελέσματα. Έχουμε αποφασίσει κι έχουμε την ικανότητα να ενεργούμε  ταχύτατα, με  ακρίβεια και συνέπεια μέσα σε ένα περιβάλλον που διαρκώς μεταβάλλεται. Για μας δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο, μέσα σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που διαρκώς εξελίσσεται. Η μόνη μας σταθερή είναι αλλαγή, η πρωτοτυπία, η καινοτομία.

Έχουμε πάθος  με την δουλεία μας, ενθουσιασμό, για αυτό κατορθώνουμε να έχουμε κι ενθουσιασμένους πελάτες. Με τον ίδιο ενθουσιασμό συνεργάζονται μαζί μας στελέχη και συνεργάτες. Με αυτό το όραμα ξεκινήσαμε, για αυτό  και η οργάνωσή μας δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά το μέσο για να υλοποιούμε το όραμά μας.

Θέλουμε πάντα, ανθρώπους που να δουλεύουν με τον ίδιο ενθουσιασμό και το δικό μας πάθος. Ανθρώπους με ιδέες και όρεξη για πολύ δουλειά. Πιστεύουμε στην συνεργασία , την επικοινωνία και το σωστό εργασιακό κλίμα μεταξύ των συνεργατών μας. Για αυτό και η οργάνωσή μας είναι επίπεδη. Υιοθετήσαμε σύγχρονες μεθόδους οριζόντιου management, διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον που θα βοηθά τους συνεργάτες μας να αναπτύσσονται, να εκφράζουν τις ιδέες τους και τη δημιουργικότητά τους.

Αποφύγαμε πολύπλοκες γραφειοκρατικές διαδικασίες, για αυτό λειτουργούμε άμεσα και με συνέπεια. Η συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα, είναι για μας προϋπόθεση, γιατί γνωρίζουμε πως τα αποτελέσματα, γεννιούνται από την ομάδα.

IMG Group